Suomi luopumassa kansalaisten yksityisyydestä

Päivän hesarissa kerrotaan kattavasti salassa suunnitelusta lakihankkeesta, jolla poliisi päästettäisiin lukemaan salassapidettäviä arkaluontoisia potilastietoja. Luonnollisesti, perustuslakivaliokunta ja tietosuojavaltuutettu on ohitettu, kuten aikaisemmissakin tämän hallituskauden dystopiahankkeissa.

Poliisi voisi jatkossa selvittää potilastiedoista, onko potilaalla havaittu mm. viranomaisvastaisuutta, jonka perusteella ilmeisesti ollaan sitten rikokseen johtavalla tiellä. Itselläni nousee merkittävä viranomaisvastaisuuden tunne artikkelia lukiessa.

Muita mieleentulevia asioita ovat mm. ”Voiko nää olla tosissaan?”, ”Eihän tää ole todellista?”, ”Mitä helvettiä siellä sisäministeriössä puuhataan?”, sekä ”Jestas että olen ensi viikon torstaina thoudellakin viranomaisvastainen”.

 

Sisä- & dystopiaministeriön ’tulevaisuusfantasiat -osastolla’ on suunniteltu myös seuraavia lakihankkeita:

– Ajattelunkieltolaki

– Huumorinkieltolaki

– Epänormaalin kansalaisen kieltolaki

– Sarkasmin kieltolaki

– Mielenterveysongelmien kieltolaki

– Viranomaisvastaisuuden kieltolaki

– Ajatustenlukulaki

– Suoliston eleet ja merkit viranomaisvastaisuudesta -laki

– Mikroilmeistä vaarallisuudentulkintalaki

– Kielletään kansalaisilta kaikki -laki

– Ja sallitaan poliiseille kaikki -laki

 

Samalla kun lääkäreistä tehdään poliiseja, naapuriosastolla suunnitellaan, että poliisit voisivat tehdä kevyitä leikkausoperaatioita asiakkaille, oireita huomatessaan.

Esimerkiksi vatsakipua valittava putkan asukki tarvitsee luultavasti umpisuolileikkauksen. Jos taas asiakkaalla on päänsärkyä, kyseessä on luultavasti aivoverenvuoto, joka vaatii välitöntä leikkaushoitoa. Poliisiautoihin suunnitellaan pop-in leikkaussalivarustusta, joten nämä hoituvat näppärästi muun työn ohessa.

Käyttäjäkuva
Sitoutumaton Vantaa

Perheenisä, myynti- ja viestintäammattilainen. Lisäksi tuotan elektronista musiikkia, digimaalailen ja kirjoittelen blogeja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu